خواص پیاز
قلب سالم
تحقیقات بی شمار تاثیر شفابخش و معجزه آسای پیاز را به خصوص برا قلب ثابت نموده اند. مصرف پیاز به طور کلی موجب کاهش کلسترول خون می گردد؛ به خصوص در افرادی که غذاهای پر چرب مصرف می نمایند. دکتر ویکتور گریویج طی تحقیقات خود ثابت کرده است که مصرف نصف پیاز متوسط در روز به میزان 30 درصد کلسترول مضر خون را کاهش می دهد.
تنظیم کننده ی فشار خون
از زمانهای قدیم پیاز به عنوان دارویی برای درمان دیابت شناخته شده است. ترکیبات پایین اورنده قند خون در پیاز خیلی موثرتر از داروشیمیایی عمل می کنند.
یک انتی بیوتیک قوی
پیاز یک آنتی بیوتیک قوی است که طیف وسیعی از میکروبهای بیماریزا از اسهال گرفته تا سل را از بین می برد.
صاف کننده ی گلو
مصرف پیاز در پیشگیری از سرماخوردگی موثر است. اگردر حال حاضر مبتلا به سرماخوردگی هستید پیاز را فراموش نکنید چرا که پیاز مانند یک اکسپکتورانت عمل نموده و مجاری تنفسی شما را پاکسازی می کند و موجب تسریع در بهبود م یشود. عملکرد پیاز در این مورد همانند فلفل قرمز است که با تولید سیگنالهای محرک مخاط تنفسی باعث عطسه و سرفه شده و در نتیجه هرگونه میکروب و عناصر خارجی را به بیرون می راند. مطالعاتی نیز در رابطه با تاثیر پیاز در بیماریهای آلرژیک در حال انجام است.
ضدسرطان
بر طبق تحقیقات انجام شده پیاز سرشار از ترکیبات گوگردی است که قادر به متوقف کردن روند تغییر شکل سلولها که منجر به سرطانی شدن آنها می شود، می باشد.
چه مقدار؟
مصرف نیم فنجان پیاز خام یا پخته در روز می تواند در کنترل کلسترول خون موثر باشد. اما برای بالابردن کلسترول مفید خون باید پیاز را به صورت خام مصرف کرد. به طور کلی خوردن پیاز خام خواص بیشتری به بدنتان می رساند.